MFF I EUROPA

MFFtv: Presskonferensen efter Real Madrid - MFF

Hör Åge Hareides kommentarer efter förlusten mot Real Madrid.

Nyheter

MFFtv med Lewicki: "Kan vi förbättra detaljer så har vi en chans"

Oscar Lewicki minns tillbaka till hemmamötet mot Real Madrid och berättar hur de ska använda erfarenheten ifrån den tidigare matchen i tisdagens bortamatch. (Intervjun spelades in under måndagen den sjunde december)

Läs mer

MFFtv: Àrnason är redo inför Real Madrid

Under måndagen anlände Malmö FF till Madrid efter några dagars träningsläger i Malaga. Ett läger som Kári Árnason mestadels fick följa ifrån sidan på grund av en mindre skada men mittbacken försäkrar att han är redo inför tisdagens match mot Real Madrid. - Vi ska bara hämta hem minst en poäng, det är det jag tänker på, säger Kári Árnason.

Läs mer

MFFtv med Tinnerholm: "De är kliniska när de får sina lägen"

Anton Tinnerholm känner att Malmö FF gör en spelmässigt bra första halvlek mot Paris Saint-Germain men att de blir straffade av bortalagets effektivitet framför mål. MFF:s högerback berättar vidare att PSG:s snabba 0-3-mål i inledningen av den andra halvleken gjorde att MFF tappade energi och att de inte orkade resa sig.

Läs mer

MFFtv: Presskonferensen efter MFF - PSG

Under en ovanligt kort presskonferens gav Åge Hareide sin syn på 0-5 förlusten mot Paris Saint-Germain i Champions League.

Läs mer

MFFtv: Franz Brorsson är redo

Franz Brorsson har ett fantastiskt år bakom sig och det enda han har kvar att checka av är debut i Champions League. Malmö FF:s unga mittback känner ett inre lugn om Åge Hareide ger honom chansen och Franz säger att han är redo inför hemmamatchen mot Paris Saint-Germain.

Läs mer

MFFtv med Nikola Djurdjic: "Vi måste visa prov på mod"

Nikola Djurdjic är tillbaka på träningsplanen efter den operation som han gjorde nere i München efter bortamatchen mot Shakhtar Donetsk. Serben berättar att han känner sig fräsch och att han inte märker av smärtan som spökat honom de senaste månaderna. På onsdag väntar Paris Saint-Germain hemma på Malmö New Stadium och Nikola Djurdjic tror att mod och självförtroende är det som krävs för att MFF ska kunna slå PSG.

Läs mer

MFFtv: Presskonferens inför MFF - Paris Saint-Germain

Under tisdagen genomförde Malmö FF ett träningspass på ett kyligt Malmö Stadion som förberedelser inför onsdagens Champions League-match mot Paris Saint-Germain. Efter träningsmatchen klev Markus Rosenberg och Åge Hareide in i värmen och mötte en samlad presskår för att svara på frågor hur de ser på matchen och MFF:s behov av poäng.

Läs mer

MFFtv med Konate efter förlusten i Lviv

Malmö FF förlorade bortamötet mot Shakhtar Donetsk med 0-4 i Champions League i Lviv. MFF:s vänsterback Pa Konate berättar att han tyckte att de slarvade för mycket med de enkla passningarna vilket gjorde att de aldrig fick vila med bollen utan istället kunde hemmalaget fortsätta med sin höga press.

Läs mer

MFFtv med Adu: "Vi fick inte vad vi önskade"

Malmö FF:s mittfältare Enock Kofi Adu var besviken efter förlusten mot Shakhtar Donetsk. - Vi fick inte det vi önskade oss men vi måste studsa tillbaka till nästa match.

Läs mer

Highlights: Shakhtar Donetsk - MFF

Huvudskada, utvisning och fyra baklängesmål blev resultatet av tisdagens match mot Shakhtar Donetsk.

Läs mer

Mfftv: Åge Hareide ger en lägesrapport ifrån hotellet nere i Lviv

Inför matchen mot Shakhtar Donetsk delar Åge med sig av sina tankar och hur MFF planerar att få med sig ett bra resultat hem.

Läs mer

MFFtv med Bengtsson: "Vi är förväntansfulla"

Rasmus Bengtsson berättar att stämningen i MFF-truppen är på topp inför bortamötet mot Shakhtar Donetsk och att han gärna ser en repris på senaste Champions League-vinsten. - Tiden får gärna gå fort fram tills imorgon kväll då det är dags att köra igång, säger Bengtsson på måndagseftermiddagen.

Läs mer

MFFtv med Berget: "Vi vet hur viktig matchen är"

Under måndagen anlände Jo Inge Berget och resten av laget till Lviv inför tisdagens bortamatch mot Shakhtar Donetsk på Arena Lviv. Norrmannen hoppas att laget ska klara av att kopiera samma prestation som de visade upp i hemmamötet mot Shakhtar Donetsk men påpekar att de måste bli bättre på att utnyttja sina målchanser.

Läs mer

TV: Bob Houghton blickar tillbaka

Bob Houghton tog över som tränare för Malmö FF 1974 och tog bland annat klubben till tre SM-guld, fyra cupguld och ledde laget till Europacupfinal 1979. Houghton gav inte bara Malmö FF ett vägvinnande spel utan hans sätt att spela formade hela den svenska fotbollen och inspirerade tränare som Lars Lagerbäck och Sven-Göran Eriksson. Till hemmamatchen mot Shakhtar Donetsk i Champions League bjöd Malmö FF in Bob Houghton för att tillsammans med MFF-publiken tacka honom för de insatser han gjort för MFF och visa upp vilket avtryck han gjort i klubben - ett avtryck han som han själv inte riktigt hade förstått.

Läs mer

MFFtv: Presskonferensen efter MFF - Shakhtar Donetsk

Hör Åge Hareides tankar efter att Malmö FF slagit Shakhtar Donetsk hemma på Malmö New Stadium med 1-0 efter mål av Markus Rosenberg.

Läs mer

MFFtv med Rodic: "Jag är otroligt glad att vi vann"

Vladimir Rodic gjorde en av sina bästa insatser i MFF-tröjan när Malmö FF hemmaslog Shakhtar Donetsk. Efter matchen var yttermittfältaren nöjd med de tre poängen och sättet som hela laget genomförde matchen.

Läs mer

MFFtv: En fantastiskt väl genomförd match

- Vi gör en fantastiskt väl genomförd match. Vi gör precis som vi ska göra i den här matchen. Vi har gått igenom det och vi har läst läxan fullständigt, säger Johan Wiland efter vinsten mot Shakhtar Donetsk.

Läs mer

MFFtv med Rodic: "Vi måste vara fokuserade och koncentrerade"

Vladimir Rodic ser kvällens match som en av de viktigaste i gruppspelet och hoppas att laget ska dra fördel av hemmaplan och en entusiastisk MFF-publik.

Läs mer

MFFtv: Presskonferens inför MFF - Shakhtar Donetsk

Hör Åge Hareides och Markus Rosenbergs tankar inför onsdagens hemmamatch i Champions League mot Shakhtar Donetsk.

Läs mer